Klantenservice

Wij streven er altijd naar om jouw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen af te leveren en meestal lukt ons dit wel.

In het geval van een product dat niet op voorraad is of als het om een andere reden langer kan duren dan 5 werkdagen nemen wij persoonlijk contact op met u om de mogelijkheden te bespreken.

Boven de €50 vragen wij geen extra verzendkosten. Bij verlegsystemen maken wij een uitzondering. Vanwege de omvang van dit product zal die per pallet verzonden moeten worden en vragen wij om extra verzendkosten. Deze verzendkosten variëren per bestelling en worden toegevoegd bij het afrekenen.

Jazeker kan dat. Wanneer je vanuit een bouwdepot wilt betalen, dan kies je bij het afronden van je bestelling bij betaling voor ‘bankoverschrijving’. Zodra de bestelling is afgerond, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Reageer vervolgens op dit bericht en geef aan dat je wenst te betalen vanuit een bouwdepot. Wij sturen je dan de factuur van de bestelling per e-mail toe in een PDF-bestand, zodat deze factuur ingediend kan worden bij je hypotheekverstrekker.

Op dit moment maken wij nog geen legplan voor de klant. Wij zijn wel in gesprek met partijen waarmee we samen kunnen werken om dit te realiseren.

Op dit moment doen wij nog niet aan de montage van vloerverwarming. Enkel de verkoop via onze webshop. We zijn wel in gesprek met partijen waarmee we dit kunnen realiseren.

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op! Stuur jouw vraag in via het contactformulier of stuur een mailtje naar contact@vloerverwarmingfabriek.nl

Op de hoogte blijven van kortingen en nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!