Betalen uit bouwdepot

Betalen uit bouwdepot

Wil je vloerverwarming financieren vanuit een bouwdepot? Lees dan de onderstaande informatie goed door.

Wat is een bouwdepot?

Een bouwdepot is bedrag uit een woningfinanciering of hypotheek dat beschikbaar is voor de financiering van bouwactiviteiten. Het totaalbedrag in een bouwdepot kan voor verbeteringen aan je (nieuwe) woning worden gebruikt.

Bestelling plaatsen

Wanneer je je bestelling bij vloerverwarmingfabriek.nl uit een bouwdepot wilt betalen, dan kies je bij het afronden van je bestelling bij betaling voor ‘bankoverschrijving’. Zodra de bestelling is afgerond, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Reageer vervolgens op dit bericht en geef aan dat je wenst te betalen vanuit een bouwdepot. Wij sturen je dan de factuur van de bestelling per e-mail toe in een PDF-bestand, zodat deze factuur ingediend kan worden bij je hypotheekverstrekker.

Betaling afronden

Afhankelijk van je hypotheekverstrekker wordt het aankoopbedrag overgemaakt op onze rekening of op je eigen betaalrekening;

  • Wanneer het bedrag op je eigen rekening wordt overgemaakt dan kun je de betaling achteraf zelf verrichten door middel van een bankoverschrijving.
  • Als de hypotheekverstrekker het bedrag overmaakt op onze bankrekening, dan ontvang je van ons een bevestiging zodra wij de betaling hebben ontvangen, waarna wij je bestelling zo snel mogelijk zullen verzenden.

Mocht je twijfelen of je de producten uit ons assortiment kunt financieren uit een bouwdepot, dan is het raadzaam om dit na te vragen bij de bank of instelling die je de hypotheek heeft verstrekt.

Op de hoogte blijven van kortingen en nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!