4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 37 reviews)
Ontdek hoe klanten onze producten en service beoordelen. Zelf een review toevoegen? Klik op de onderstaande button:

Review plaatsen

Recente reviews:

Super

5,0 rating
3 juni 2018

Echt heerlijk om je bed uit te komen en je voeten op een verwarmde vloer te kunnen zetten. Super!

Romy

Heerlijk warme vloer

5,0 rating
20 mei 2018

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. Ik heb de voorspoedige installatie uitgevoerd samen met mijn zwager die installateur is van beroep. Ook hij was erg te spreken over de kwaliteit. We genieten thuis nu van een heerlijk warme vloer.

Ernst van Dam

Composiet verdeler gekocht

5,0 rating
7 mei 2018

Na wat speurwerk op het internet hebben wij een complete set besteld bij vloerverwarmingsfabriek. Twee dagen later stond de bezorger aan de deur met onze bestelling. Ik kan niet anders zeggen dat wij erg blij zijn met onze keuze en het mag gezegd worden dat wij daar aanzienlijk geld mee hebben bespaard. Nu genieten wij van een heerlijk warme vloer.

Vloerverwarming kopen

Vloerverwarming van hoge kwaliteit

4,0 rating
3 april 2018

Prijs/kwaliteit is uitstekend. Levering was niet meteen de dag erna, maar alsnog snel in huis.

M. Grotendorst

Tevreden klant

5,0 rating
14 februari 2018

Top service en snelle levering. De vloerverwarming moet geïnstalleerd worden, dus daar kan ik nog niet veel over zeggen.

Derk Vermeltfoort

Betrouwbare partner voor vloerverwarming

5,0 rating
13 februari 2018

Sinds een jaar doen wij zaken met vloerverwarming fabriek en dat bevalt uitstekend. Nette prijzen en goed contact zorgen er voor dat wij hier regelmatig bestellen.

Versteegh installatie

Erg tevreden

5,0 rating
29 januari 2018

Duidelijke communicatie vooraf en uitstekend product.

F. Bovensteen

Goede verdeler

5,0 rating
8 januari 2018

De geleverde verdeler is in goede zorgen ontvangen en was eenvoudig aan te sluiten op de bestaande vloerverwarming leidingen.

Wessel

Snelle en complete levering

5,0 rating
28 november 2017

Laatst een bestelling geplaatst bij deze webshop. Snelle en complete levering. Achteraf had ik nog een vraag; deze is keurig beantwoord. Kortom goede service!

Saas

Voordelige vloerverwarming

5,0 rating
17 november 2017

Een prima webshop met veel informatie. Vloerverwarming kopen is eenvoudig. Eenmaal betaald en de spullen waren de volgende dag thuis bezorgd.

Bert J. Kuipers