4.84.8 out of 5 stars (based on 29 reviews)
Ontdek hoe klanten onze producten en service beoordelen. Zelf een review toevoegen? Klik op de onderstaande button:

Review plaatsen

Recente reviews:

Snelle en complete levering

28 november 2017

Laatst een bestelling geplaatst bij deze webshop. Snelle en complete levering. Achteraf had ik nog een vraag; deze is keurig beantwoord. Kortom goede service!

Saas

Voordelige vloerverwarming

17 november 2017

Een prima webshop met veel informatie. Vloerverwarming kopen is eenvoudig. Eenmaal betaald en de spullen waren de volgende dag thuis bezorgd.

Bert J. Kuipers

Misleidende kosten 9 groeps kunststof verdeler

15 november 2017

Op de website stond een prijs van 433,88 euro INCL. BTW voor een 9 groeps kunststof verdeler. Bij het plaatsen van dit product in het winkelmandje was dit ineens opgelopen naar 525 euro. Na telefonisch contact heeft mijn constatering geleid tot een prijstoename van 91,12 euro voor dit product. Dit bedrijf heeft lak aan het verbod op verborgen kosten!

Robin

Response from Vloerverwarmingfabriek.nl

Beste Robin, We hebben uiteraard geen lak aan verborgen kosten, maar we zijn wel verplicht om 21% BTW in rekening te brengen. Hoewel de prijs op iedere andere pagina inclusief BTW wordt gepresenteerd, bleek dat door een storing op deze specifieke productpagina de prijs excl. BTW werd weergegeven. We betreuren de verwarring ten zeerste en hebben dit uiteraard direct opgelost. Dat we alsnog je bestelling hebben mogen ontvangen doet ons deugd! We hopen dat je het ons kan vergeven en dat we toch nog een glimlach op je gezicht hebben kunnen toveren met de (bijna) 50% fabriekskorting via onze webshop.

Zoals beschreven

30 september 2017

De vloerverwarmingset was precies zoals beschreven. En de volgende dag geleverd.

Hans Beilen

Correct

15 september 2017

Goedkoper dan andere leveranciers en correct geleverd

Smit bouwbedrijf

Prima firma

3 juli 2017

Professioneel, vriendelijk en met oog op toekomstige aankopen i.v.m. verbouwing een uitstekende partij. Enige minpuntje is dat ik in de webshop niet kon kiezen voor andere aansluitingen. Na een belletje bleek de verdeler zonder extra kosten met 18mm aansluitingen leverbaar te zijn. Top service maar dat had makkelijker gekund.

Herman, Gouda

Duidelijke site, eenvoudig bestellen en snelle levering

23 juni 2017

Op de website staat veel heldere informatie. Bestellen ging makkelijk en de verdeler is de dag erna netjes bezorgd.

Groothuizen

Goede en snelle service

29 mei 2017

Voor een klant hadden we afwijkende buismaten nodig. ’s Ochtends een mailtje gestuurd en in de middag een offerte ontvangen. Vervolgens de bestelling geplaatst en alles netjes ontvangen. En voor iedere groep de juiste buislengte, zoals verzocht.

Remco - Timmerbedrijf Groot

Goed

18 mei 2017

Op tijd en correct geleverd.

Guus Lagemaat