Hoe is onze service je bevallen? Help anderen met hun keuze door jouw ervaring te delen. Klik op de onderstaande button om je beoordeling over Vloerverwarmingfabriek.nl te plaatsen.

Ben je niet tevreden? Neem dan contact op met onze klantenservice, want we willen niets liever dan dat je tevreden bent over onze service. Vermeld hierbij altijd je bestelnummer en corresponderende e-mailadres.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 11 reviews
by F. Bovensteen on Vloerverwarmingfabriek.nl

Duidelijke communicatie vooraf en uitstekend product.

Goede verdeler

De geleverde verdeler is in goede zorgen ontvangen en was eenvoudig aan te sluiten op de bestaande vloerverwarming leidingen.

Snelle en complete levering

Laatst een bestelling geplaatst bij deze webshop. Snelle en complete levering. Achteraf had ik nog een vraag; deze is keurig beantwoord. Kortom goede service!

by bert j kuipers on Vloerverwarmingfabriek.nl

Een prima website met veel informatie. Vloerverwarming kopen is eenvoudig. Eenmaal betaald en de spullen waren de volgende dag thuis bezorgd.

Misleidende kosten 9 groeps kunststof verdeler

Op de website stond een prijs van 433,88 euro INCL. BTW voor een 9 groeps kunststof verdeler.
Bij het plaatsen van dit product in het winkelmandje was dit ineens opgelopen naar 525 euro. Na telefonisch contact heeft mijn constatering geleid tot een prijstoename van 91,12 euro voor dit product.
Dit bedrijf heeft lak aan het verbod op verborgen kosten!

Beste Robin,

We hebben uiteraard geen lak aan verborgen kosten, maar we zijn wel verplicht om 21% BTW in rekening te brengen.

Hoewel de prijs op iedere andere pagina inclusief BTW wordt gepresenteerd, bleek dat door een storing op deze specifieke productpagina de prijs excl. BTW werd weergegeven. We betreuren de verwarring ten zeerste en hebben dit uiteraard direct opgelost.

Dat we alsnog je bestelling hebben mogen ontvangen doet ons deugd! We hopen dat je het ons kan vergeven en dat we toch nog een glimlach op je gezicht hebben kunnen toveren met de (bijna) 50% fabriekskorting via onze webshop.

by Hans Beilen on Vloerverwarmingfabriek.nl

De vloerverwarmingset was precies zoals beschreven. En de volgende dag geleverd.

by Smit bouwbedrijf on Vloerverwarmingfabriek.nl
Correct

Goedkoper dan andere leveranciers en correct geleverd

by Herman Gouda on Vloerverwarmingfabriek.nl
Prima firma

Professioneel, vriendelijk en met oog op toekomstige aankopen i.v.m. verbouwing een uitstekende partij. Enige minpuntje is dat ik in de webshop niet kon kiezen voor andere aansluitingen. Na een belletje bleek de verdeler zonder extra kosten met 18mm aansluitingen leverbaar te zijn. Top service maar dat had makkelijker gekund.

by Groothuizen on Vloerverwarmingfabriek.nl
Duidelijke site, eenvoudig bestellen en snelle levering

Op de website staat veel heldere informatie. Bestellen ging makkelijk en de verdeler is de dag erna netjes bezorgd.

by Remco - Timmerbedrijf Groot on Vloerverwarmingfabriek.nl
Goede en snelle service

Voor een klant hadden we afwijkende buismaten nodig. 's Ochtends een mailtje gestuurd en in de middag een offerte ontvangen. Vervolgens de bestelling geplaatst en alles netjes ontvangen. En voor iedere groep de juiste buislengte, zoals verzocht.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»