4.84.8 out of 5 stars (based on 29 reviews)
Ontdek hoe klanten onze producten en service beoordelen. Zelf een review toevoegen? Klik op de onderstaande button:

Review plaatsen

Recente reviews:

TOP!

18 november 2018

Ik ben als ‘doe-het-zelver’ met raad en daad bijgestaan. Ik kreeg een afsluiter niet goed dicht. Echter door een zeer adequate reactie van het personeel toch snel opgelost. Ik ben dus een zeer tevreden klant.

Marcel, Sittard

Erg tevreden

7 november 2018

Meedenken / snelle reacties / vlotte levering / nette prijzen

Ronald van Zetten

Prima service

7 november 2018

Prima service tegen een acceptabele prijs. Eenmaal betaald en de spullen waren de volgende dag thuis bezorgd.

Bart van den Kamer

Goedkoop en snel!

29 oktober 2018

Wij hadden met spoed vloerverwarming nodig omdat onze cv monteur leveringsproblemen had met zijn leverancier. Dankzij het snelle handelen van vloerverwarmingfabriek is alles op tijd aangekomen en zijn de werkzaamheden inmiddels uitgevoerd! En wij zijn ook nog eens een stuk goedkoper uit!

Linda

Super

20 september 2018

Nette prijs, goed advies en snelle levering. Wat wil je nog meer?!

Dennis

Goede prijs/kwaliteit

15 september 2018

Bij mijn zoektocht naar een vloerverwarming kwam ik bij vloerverwarmingfabriek.nl terecht. De prijzen leken mij goed en de kwaliteit ook. Meerdere vragen verstuurd per e-mail en daar kreeg ik vaak binnen een werkdag al antwoord op.

E.J. Kamp

Alles was perfect

11 september 2018

snelle levering, goed produkt kan niet beter

Hamid

Goedkope vloerverwarming

13 augustus 2018

De goedkoopste vloerverwarming webshop die ik kon vinden. Vragen worden vakkundig beantwoord en alles wordt super snel geleverd. Ben zeer tevreden.

vd Marel

Goede service

2 augustus 2018

Ik heb een goede service ervaren bij vloerverwarmingfabriek. Al mijn vragen zijn uitgebreid beantwoord.

van Heumen

Prima webshop

1 juli 2018

Goede technische ondersteuning. Prima materialen en geen gedoe. Aanrader!

Klant