4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 36 reviews)
Ontdek hoe klanten onze producten en service beoordelen. Zelf een review toevoegen? Klik op de onderstaande button:

Review plaatsen

Recente reviews:

Prima!

5,0 rating
2 maart 2019

Verdeler op tijd geleverd en werkt naar behoren.

Klant

snelle service

5,0 rating
22 februari 2019

snelle service

Jurjen

Betrouwbare webshop

5,0 rating
9 februari 2019

Al enkele malen spullen besteld. Goed bereikbaar via -email met duidelijk advies. Deze webshop komt afspraken en levertijden keurig na.

Herman van Eijnsbergen

Netjes

5,0 rating
8 februari 2019

Best wat webshops vergeleken en gekozen voor vloerverwarming fabriek. Goede prijzen en alles is netjes op tijd geleverd.

RDE

Kunststof verdeler

5,0 rating
3 februari 2019

Ik ben erg blij met de geleverde producten

Van Gent, Tiel

Erg tevreden

5,0 rating
27 januari 2019

Wij zijn erg tevreden over de levering van de nieuwe verdeler.

Rens Siemerink

Goede ervaring

5,0 rating
10 januari 2019

Goede ervaring met deze webshop

Gert

TOP!

5,0 rating
18 november 2018

Ik ben als ‘doe-het-zelver’ met raad en daad bijgestaan. Ik kreeg een afsluiter niet goed dicht. Echter door een zeer adequate reactie van het personeel toch snel opgelost. Ik ben dus een zeer tevreden klant.

Marcel, Sittard

Erg tevreden

5,0 rating
7 november 2018

Meedenken / snelle reacties / vlotte levering / nette prijzen

Ronald van Zetten

Prima service

5,0 rating
7 november 2018

Prima service tegen een acceptabele prijs. Eenmaal betaald en de spullen waren de volgende dag thuis bezorgd.

Bart van den Kamer