4.64.6 out of 5 stars (based on 15 reviews)
Ontdek hoe klanten onze producten en service beoordelen. Zelf een review toevoegen? Klik op de onderstaande button:

Review plaatsen

Recente reviews:

Composiet verdeler gekocht

7 mei 2018

Na wat speurwerk op het internet hebben wij een complete set besteld bij vloerverwarmingsfabriek. Twee dagen later stond de bezorger aan de deur met onze bestelling. Ik kan niet anders zeggen dat wij erg blij zijn met onze keuze en het mag gezegd worden dat wij daar aanzienlijk geld mee hebben bespaard. Nu genieten wij van een heerlijk warme vloer.

Vloerverwarming kopen

Vloerverwarming van hoge kwaliteit

3 april 2018

Prijs/kwaliteit is uitstekend. Levering was niet meteen de dag erna, maar alsnog snel in huis.

M. Grotendorst

Tevreden klant

14 februari 2018

Top service en snelle levering. De vloerverwarming moet geïnstalleerd worden, dus daar kan ik nog niet veel over zeggen.

Derk Vermeltfoort

Betrouwbare partner voor vloerverwarming

13 februari 2018

Sinds een jaar doen wij zaken met vloerverwarming fabriek en dat bevalt uitstekend. Nette prijzen en goed contact zorgen er voor dat wij hier regelmatig bestellen.

Versteegh installatie

Erg tevreden

29 januari 2018

Duidelijke communicatie vooraf en uitstekend product.

F. Bovensteen

Goede verdeler

8 januari 2018

De geleverde verdeler is in goede zorgen ontvangen en was eenvoudig aan te sluiten op de bestaande vloerverwarming leidingen.

Wessel

Snelle en complete levering

28 november 2017

Laatst een bestelling geplaatst bij deze webshop. Snelle en complete levering. Achteraf had ik nog een vraag; deze is keurig beantwoord. Kortom goede service!

Saas

Voordelige vloerverwarming

17 november 2017

Een prima webshop met veel informatie. Vloerverwarming kopen is eenvoudig. Eenmaal betaald en de spullen waren de volgende dag thuis bezorgd.

Bert J. Kuipers

Misleidende kosten 9 groeps kunststof verdeler

15 november 2017

Op de website stond een prijs van 433,88 euro INCL. BTW voor een 9 groeps kunststof verdeler. Bij het plaatsen van dit product in het winkelmandje was dit ineens opgelopen naar 525 euro. Na telefonisch contact heeft mijn constatering geleid tot een prijstoename van 91,12 euro voor dit product. Dit bedrijf heeft lak aan het verbod op verborgen kosten!

Robin

Response from Vloerverwarmingfabriek.nl

Beste Robin, We hebben uiteraard geen lak aan verborgen kosten, maar we zijn wel verplicht om 21% BTW in rekening te brengen. Hoewel de prijs op iedere andere pagina inclusief BTW wordt gepresenteerd, bleek dat door een storing op deze specifieke productpagina de prijs excl. BTW werd weergegeven. We betreuren de verwarring ten zeerste en hebben dit uiteraard direct opgelost. Dat we alsnog je bestelling hebben mogen ontvangen doet ons deugd! We hopen dat je het ons kan vergeven en dat we toch nog een glimlach op je gezicht hebben kunnen toveren met de (bijna) 50% fabriekskorting via onze webshop.

Zoals beschreven

30 september 2017

De vloerverwarmingset was precies zoals beschreven. En de volgende dag geleverd.

Hans Beilen